Cirkus Forunderligt

Peter & Andreas

Hvad ville Batman have været uden Robin? Shrek uden Æsel? Asterix uden

Obelix? Frank uden Casper? Tintin uden Haddock ... 

og sådan kunne man blive ved. En fast partner på sidelinjen skal bestemt ikke undervurderes. Peter har siden 2010 været min faste partner in crime. Efter at vi i mange år har brugt hinanden som faste sparringspartnere i udviklingen af vores materiale, valgte vi i 2018 at begynde at optræde sammen - hvilket hurtigt viste sig at være en genial idé!


Fra cirkustelt til firmafest 

Allerede på de par år vi har optrådt sammen, har vi været vidt omkring: Med cirkus rundt i hele landet, været med i tv-programmet Versus på dr1, optrådt til familiedage på arbejdspladser, været det festlige indslag til runde fødselsdage, optrådt i storcentre samt været forbi en række firmajulefrokoster. Fælles for disse arrangementer har været, at der har været et overordnet tema, hvor vores show har passet ind - disse temaer har bl.a. været: Cirkus, Las Vegas, Cabaret, Halloween, Fastelavn og Streetfood-marked. Denne erfaring har blot gjort os endnu mere sikre på, at vores show kan tilpasses alle steder!

FORUNDERLIGT


Et kreativt legeprojekt, der stadig ikke har nogen deadline ... 

Teatershowet FORUNDERLIGT har været mange år undervejs. På papiret er det egentlig

færdigudviklinget, men rent praksis er det aldrig rigtigt kommet i havn. Målet er en forestilling på 60 minutter uden pause, i intime rammer med højst 50 tilskuere. Under forestilingen vil publikum opleve eftertænksomt trylleri, jonglering og tankeoverførsler - alt sammen leveret i et smukt samarbejde mellem to gode venner.

Selv efter to års stilstand er vi stadig ikke den mindste smule i tvil om, at vi nok - på et eller andet  tidspunkt - kan invitere folk til premieren. Yderlige information venter en gang i fremtiden! 

Peter og Andreas
Forunderligt

Vil du have besøg af os til næste fest? 

-  Vi glæder os til at høre fra dig!