Cirkus Forunderligt

Peter & Andreas

Et humorisk to-mands-show, der sikrer højt humør til jeres fest

Når vi går på scenen, er der sikret høje grin og stor jubel. Med hurtig pingpong, skarpe bemærkninger og et smittende humør, løfter vi sammen stemningen i ethvert selskab. Med et moderne varieté-show, kommer vi rundt om et hav af forskellige discipliner; psykologisk manipulation, jonglering, ethjulet-cykel, elegant fingerfærdigheds-trylleri, Rubik’s cubing og meget mere.

Hvad ville Batman være uden Robin? Chip uden Chap? Tintin uden Haddock ...

og sådan kunne man blive ved. En trofast makker på sidelinjen skal bestemt ikke undervurderes. Peter har siden 2010 været min faste partner in crime. Efter vi i mange år har sparret med hinanden i udviklingen af vores materiale, valgte vi i 2018 at begynde at optræde sammen - hvilket hurtigt viste sig at være en genial idé!

Skøn underholdning med power

"Peter og Andreas var fra starten af showet rigtig gode til at skabe dialog med publikum og fange stemningen i rummet. Folk følte sig rigtig godt underholdt af deres forskellige numre, - lige fra gøgleri til skønne finurlige tryllerier. Den gode kemi mellem Peter & Andreas smitter, og deres show kan varmt anbefales til andre!"


Johanne

- Medicinrådet

Fantastisk underholdning

"Peter og Andreas lavede en formidabel optræden som virkelig inddrog flere gæster i forskellige aldersgrupper."


Susan

- Fødselar

Forunderligt

Det var jo sindsygt
"Peter og Andreas sporede sig hurtigt ind på vores gæster ved at inddrage deres reaktioner i deres nummer. De var nærværende og stillede gladeligt op til selfies med børnene. Showet var både sjovt, imponerende, overraskende og gav et lille sug i maven.  Kan varmt anbefales, hvis man vil give sine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige."


Line

- Hustru til fødselar 

Skal vi optræde til din fest?

-  Vi glæder os til at høre fra dig!