Andreas Brunsborg Copenhagen Magic Cup

LIDT OM MIG


Jeg hedder Andreas Brunsborg, jeg er tryllekunstner og skolelærer og vigtigst af alt, elsker jeg at optræde! 

Det hele startede med et tryllesæt jeg fik som fire-årig, for siden den dag, har jeg været en ægte tryllenørd. Udover min kæmpe passion for tryllekunstens verden, har to andre genrer ligeledes altid facineret mig: Cirkus og Stand-up. Disse tre genrer er grunstene i mit show. Ved at blande dem på kryds og tværs, har jeg udviklet et helt unikt show. 

En oplevelsesrig hverdag 

Med mit arbejde som tryllekunstner oplever man lidt af hvert rundt om i hele landet.

Fx har jeg optrådt for en lang række større firmaer, hvor den festlige lejlighed har været lige fra familiedagen til julefrokosten. Blandt firmaer jeg har besøgt, kan der bl.a. nævnes:

Tryllekunstner i cirkus

Siden 2015 har jeg været artist i Cirkus Big - Københavns helt eget cirkus. Her gik en kæmpe kæmpe barndomsdrøm i opfyldelse!

I løbet af mine seks år som en fast del af en lille cirkustrup, har jeg fået arbejdet med en lang række forskellige dicipliner, såsom rollen som konference, live-musiker, balanceartist, jonglør, ethjulet cykel-artist og klovn. Dette har givet mig en bred palette af kompetencer, som jeg kan trække på, når jeg skal sammensætte et show og når jeg står på scenen.

Mit arbejde i cirkusbranchen har ligeledes givet mig en enorm mængde sceneerfaring. Ved at opleve turnelivet med lange spilleperiode med forestillinger hver dag, og hver dag i nye rammer, har jeg fået den nødvendige mængde erfaring til at kunne håndtere alverdens uvante og uforudsigelige situationer, når jeg står på scenen. 

Andreas Brunsborg Profil
Andreas Brunsborg i Cirkus Big